Mopinion for Websites, Apps and Email

Creëer een soepele digitale ervaring

Alles-in-Een Klantfeedback Software voor Digitale Kanalen

Een geweldige experience begint met feedback

Het valt niet mee om via alle digitale kanalen klanten tevreden te houden, terwijl de behoeftes en het klantgedrag blijven veranderen. Daarom heb je een oplossing nodig die met deze veranderingen mee beweegt en die niet alleen de kwantitatieve data (het ‘wat’) laat zien, maar ook het klantgedrag verklaart (het ‘waarom’).

Mopinion geeft je een frisse kijk op de online journey. Krijg inzicht in hoe je digitale kanalen nog beter laat aansluiten op de verwachtingen van je klanten.

Hoe het werkt

Neem nu met je Digitale Marketing team de controle over de complete online klantreis

Website Form
Website Background

Mopinion voor Websites

Krijg inzicht in hoe klanten jouw website ervaren en verhoog de betrokkenheid met de juiste strategie. Ontwerp je eigen feedbackformulieren door het juiste template te kiezen, bepaal zelf het design en begin met het verzamelen van bruikbare klantfeedback.

Lees meer

Website Form
Website Background

Mopinion voor Mobiele Apps

Installeer snel en gemakkelijk de Mopinion’s SDK voor iOS en Android en verzamel krachtige feedback eenvoudig vanuit je eigen apps. Deze oplossing is volledig integreerbaar met de gehele mobiele klantervaring, zodat de mobiele klantreis consistent en soepel verloopt.

Lees meer

Website Overlay
Website Background

Mopinion voor Email

Het is tijd om de email marketing campagnes naar een hoger niveau te tillen. Het draait niet alleen om het aantal kliks of hoe vaak een bericht geopend is. Dankzij email campagne feedback weet je zeker dat je het juiste bericht naar de juiste doelgroep stuurt. Dus verhoog de conversie dankzij feedback software.

Lees meer

Wat onze forms kunnen

Mopinion en andere tools

Van web analytics en CRM tot Project Management en A/B Testing tools, wij integreren probleemloos met jouw favoriete digitale marketing tools.

Bekijk alle integraties
Mopinion Integrations

Klaar om Mopinion in actie te zien?

  • Toonaangevende Technologie
  • Snel te installeren
  • Gemakkelijk op te zeggen